Personvern og bruk av informasjonskapsler

Denne siden eies og driftes av PK Hus AS, org nr 970 923 845, Dyrmyrgata 27, 3611 Kongsberg, og står som behandlingsansvarlig av personopplysninger.

Google Analytics

LAGENLIA.NO benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på LAGENLIA.NO

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson.

Facebook Pixel
For å vise deg relevante annonser tilbyr Facebook målretting mot brukere av et nettsted. Dette er mulig ved at nettstedet har installert en såkalt «Facebook-piksel» – som samler data fra de som besøker nettstedet. Lær mer om Facebook Pixel her.

LAGENLIA.NO har installert denne pikselen. Vi bruker dataene til å lese statistikk og levere spesialtilpassede annonser. Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser (som forklart over), og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Google Ads

Det er satt opp Google Ads for å bedre kunne målrette annonser du ser basert på dine interesseområder og internettaktiviteter. Du kan lese mer om hvordan dette fungerer på denne siden Slik bruker Google informasjon fra nettsteder eller apper som bruker tjenestene våre.

Google reCAPTCHA (Spam beskyttelse)

Vi benytter oss av Google reCAPTCHA som spambeskyttelse på vår nettside. Google sin personvernerklæring og brukervilkår er gjeldende her.

Nyhetsbrev

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av ved å benytte linken i bunnen av e-postene som vi sender.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke «meld meg på» for å abonnere, erkjenner du at informasjonen din blir overført til Mailchimp for behandling. Lær mer om Mailchimps personvernpraksis her.

Personopplysninger
For å kunne behandle forespørsler via kontaktskjema er vi avhengig av at informasjon om deg som kunde oversendes til PK Hus AS via e-post, dette er informasjon som Navn, E-post og ev. andre personopplysninger som velges å oppgis i meldingen.

Velge bort informasjonskapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Veiledning for Google Chrome
Veiledning for Firefox
Veiledning for Safari
Veiledning for Microsoft Internet Explorer
Veiledning for Microsoft Edge

Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no